Historia Ime

Switch to desktop

“Postcards from Tirana”, nga Edi Piqoni

Rate this item
(10 votes)

Foto nga Edi Piqoni (ne kuader te konkursit te Fotos dhe Videos Historia Ime). 

piqoni.daportfolio.com

 

 

 

Last modified on Monday, 18 November 2013 22:04

Leave a comment

Sigurohuni që të plotësoni të gjithë fushat e shënuara me (*)

Copyright: Historiaime.com, 2012

Top Desktop version