Qeveria në bllok për të mbrojtur ministren por jo edhe foshnjën rome që u dogj në kasolle…

digjet-femijaNga Kristi Pinderi Eshtë e habitshme si njerëzit e pushtetit, ministra, ministre, ish doganiere, FRESH-istë, drejtorë në Bashki, drejtorë nëpër dikastere, deputete, deputetë , etj, sot nuk i kishin kushtuar as edhe një rresht vdekjes së një foshnje rome një ditë më parë. Që të gjithë këta njerëz me pushtet,... Lexoni më shumë

Të harruarit e itinerarit ballkanik

0,,19502794_403,00Qindra-mijëra refugjatë udhëtuan përmes itinerarit ballkanik drejt Evropës, por si është gjendja sot, kur fluksi i refugjatëve ka rënë? Një reportazh nga Deutsche Welle tregon për fatin e disa familjeve emigrante të mbetura në Greqi, Bullgari, Serbi, Hungari. Abdulamir Hussein është 49 vjeç nga Irani. Ai dhe familja e tij... Lexoni më shumë