Portrete intime të personave mbi moshën 50 vjeçare nderojnë jetën e personave trans dhe jo-konform gjinisë

"Kam idenë se njerëzit mendojnë që trans është një fenomen i ri dhe veçanërisht se genderqueer është fenomen i ri, por në të vërtetë nuk është aspak", tha kohët e fundit Jess Dugan për HuffPost. "Gjuha që përdorim për ta përshkruar atë ka ndryshuar, dhe kështu edhe aftësia jonë për... Lexoni më shumë