A është progres ngrënia e çamçakëzit?

maxresdefaultNga Sofia Limani Replikë nga autorja ndaj artikullit të mëposhtëm:  http://www.postbllok.com/a-eshte-progresiv-diversiteti-seksual/ Përtypja e çamçakëzit nuk është as progres, as trend i modernitetit. Ata shqiptarë si unë, që e konsiderojnë këtë akt si të neveritshëm dhe jonormal, s’janë as regresivë, as “jo-modernë”, pavarësisht faktit që media dhe makineria kapitaliste e perëndimit pa... Lexoni më shumë

Punonjësit shqiptarë ndër më të shëndetshmit fizikisht në Evropë, por jo shpirtërisht

monitor_graf_1Në një sondazh të zhvilluar nga Komisioni Evropian për kushtet në vendet e punës, punonjësit shqiptarë meshkuj kanë raportuar një shëndet të mirë fizik, të katërtit në Evropë. Nëntë në dhjetë meshkuj shqiptarë kanë deklaruar shëndet të mirë, ose shumë të mirë, nga tetë në dhjetë punonjës që është mesatarja... Lexoni më shumë

Respekto çiklistët! (FOTO)

13433271_1178743805483622_1346508678796875561_oAktivistët e Ecovolis vazhdojnë fushatën e tyre për lirimin e korsive të biçikletave. Këtë herë kanë dalë me sloganet: “Mos Blloko Korsitë e Biçikletave! Ndaje Rrugën! Ndihmo të kemi ajër të pastër! Faleminderit që respekton çiklistët! ‪#‎LiroKorsite”, duke iu kërkuar shoferëve të automjeteve të repektojnë korsitë e biçikeltave në Tiranë.... Lexoni më shumë