“Realiteti mesjetar në Lushnje” – Konkursi i fotografisë “Historia Ime”

Historia ime 1Varfëria është një nga tematikat më të prekuara në këtë edicion të Konkursit të Fotografisë. Këtë herë jemi në qytetin e Lushnjes, Ina Dule merr pjesë me fotografinë që e ka titulluar “Një ditë më shumë”. Emër: Ina Mbiemër: Dule Qyteti: Lushnje Titulli: Një ditë më shumë... Përshkrim i fotografisë:  Realiteti mesjetar na kushtëzon... Lexoni më shumë

Sjellja ndaj kafshëve dhe ndotja në liqenin e Shkodrës – Konkursi i fotografisë “Historia Ime”

23 Shtator 2017 QSM (18)Ina Toska nga qyteti i Fierit merr pjesë në konkursin e fotografisë “Historia Ime” me tre punime fotografike me vendndodhje të ndryshme që denoncojnë sjelljen ndaj kafshëve dhe ndotjen e liqenit të Shkodrës. Emër: Ina Mbiemër: Toska Qyteti: Fier Përshkrimi i Fotografisë: Fotografia me qenin tregon sesi trajtohen kafshët në qytetin tim,... Lexoni më shumë

Foto: “Varfëria në Bulqizë” – Konkursi i fotografisë “Historia Ime”

DSC_1489Isa Myzyraj nga qyteti i Durrësit merr pjesë në konkursin e fotografisë “Historia Ime” me një fotografi që denoncon vafrërine dhe jetën e vështirë të grave në qytetin e Bulqizës.   Emër: Isa Myzyraj Qyteti: Durrës Titull: Varfëria në Bulqizë Vendndodhja e fotografisë: Bulqizë Përshkrimi i Fotografisë: Kjo foto është realizuar... Lexoni më shumë

Konkursi i fotografisë “Historia Ime”: “Kafshët kanë keqardhje për njerëzit”

FB_IMG_1510912044640Ervin Xhakolli nga qyteti i Gjirokastrës merr pjesë në konkursin e fotografisë “Historia Ime” me një fotografi që denoncon varfërinë dhe mjerimin. Vendndodhja: Gjirokastër Titulli i fotografisë: “Kafshët kanë keqardhje për njerëzit” Përshkrimi i fotografisë: “Një njeri që ushqehet në kazanin e mbeturinave dhe qentë e rrethojnë duke e parë”... Lexoni më shumë

“Ta shpëtojmë Valbonën”, marshim-protestë kundër ndërtimit të HEC-eve në Parkun Natyror

IMG_0671Përfaqësues të Shoqërisë Civile, ambientalistë, banorë të zonës së Tropojës marshuan sot nga parku "Rinia" drejt Kryeministrisë nën moton "Ta Shpëtojmë Valbonën!". Ky tubim i organizuar nga grupimi "Miqtë e Valbonës", vjen pas vendimit të Gjykatës Administrative të datës 3 nëntor, i cili lejoi ndërtimin e tre HEC-eve në Parkun... Lexoni më shumë

Konkursi i fotografisë “Historia Ime”, grafitit në Tiranë, ndotja dhe diskriminimi përmes fotove

foto konkrusiMegi Reçi nga qyteti i Tiranës merr pjesë në konkursin e fotografisë “Historia Ime” një disa fotografi mbi tematika sociale si ndotja e mjedisit, diskriminimi dhe grafitit në muret e Tiranës. Ndotja në zonën e Tufinës në Tiranë: Përshkrimi i fotografive: Këto fotografi janë shkrepur disa ditë më parë në... Lexoni më shumë