Nga dashuria

holding_hands  Nga dashuria vrapova i zhveshur nëpër kohë i rrahur i nëmur blasfem që vendin s’e ka në botë se vajza dua se dua djem. Nga dashuria guxova të provoj të gjitha frutat e seksit të ndaluar dhe zotërit më hodhën jo në tokë por në ferr me rrobën stigmatike... Lexoni më shumë

Rrëfimi i një 16 vjeçari

iStock_000000052126XSmallUnë  që po shkruaj këtë letër, jam një djalë rreth te gjashtëmbëdhjetave. Kam lindur në qytetin e Durrësit. Ndryshe nga fëmijët  e tjerë, jam rritur në kushte disi të vështira. Pushimet verore për mua ishin kot dhe nuk doja që shkolla të mbaronte. Sepse ndryshe nga fëmijët e tjerë qe... Lexoni më shumë

Incidenti me kamarierin ne Fast Food

fast-foodHistoria Ime merr persiper te botoje te gjitha rastet e dhunes ndaj komunitetit LGBT qe jane rregjistruar ne zyren e Aleances Kunder Diskriminimit, pa permendur asnje te dhene personale qe mund te demtoje me tej personat denoncues (Foto ilustruese)

Persekutim i vazhdueshem

SMSHistoria Ime merr persiper te botoje te gjitha rastet e dhunes ndaj komunitetit LGBT qe jane rregjistruar ne zyren e Aleances Kunder Diskriminimit, pa permendur asnje te dhene personale qe mund te demtoje me tej personat denoncues (Foto ilustruese)