LGBTI, takim në Kavajë

Kavaje2Qendra STREHA, një shërbim rezidencial për të rinjtë LGBTI që përballen me dhunë, paragjykim e diskriminim dhe që janë të pastrehë për shkak të orientimit seksual, organizoi sot për herë të parë në qytetin e Kavajës një takim informues rreth çështjeve të LGBTI. Në këtë takim, i pari i këtij... Lexoni më shumë

Rezultatet e sondazhit: Kë korruptojnë më shumë shqiptarët?

2 FushaRezultatet e sondazhit: Kë korruptojnë më shumë shqiptarët? Ky sondazh është zhvilluar në kuadër të projektit “Dhashë Rryshfet”. Ndryshe nga sondazhet e deritanishme, nuk ka për qëllim të shohë perceptimin e qytetarëve për korrupsionin, por mat dhe analizon rastet konkrete kur qytetarëve iu është dashur të japin rryshfet në këmbim... Lexoni më shumë