Problemet e komunitetit Rom dhe Egjiptian – Konkursi “Fotografo për të drejtat e tua”

fimage

Aldo Maloku nga qyteti i Tiranës merr pjesë në konkursin “Fotografo për të Drejtat e tua” me disa fotografi që trajtojnë problematika të komunitetit Rom dhe Egjiptian në Shqipëri si diskriminimi, jetesa në kushte të vështira, emigrimi dhe dhuna në institucionet e mbyllura.

received_1689045424525787

“Mos kërko azil, protesto” mesazh të shkruara në mure në formën e grafitit, drejtuar komunitetit Rom dhe Egjiptian nga aktivistët”

20180701_102215

“Jetesa në kushte të vështira e familjeve Rome dhe Egjiptiane”

received_1689046161192380

received_1689045314525798

“Fotografi nga protesta e familjarëve dhe aktivistëve të Enea Ftoj, i riu që humbi jetën në Komisariatin e Korçës”

Emri: Aldo
Mbiemri: Maloku
Qyteti: Tiranë
Titulli: “Problematikat e komunitetit Rom dhe Egjiptian”

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest