Fabrikat e Papunësisë – Konkursi “Fotografo për të drejtat e tua”

IMG_1094

Oriada Dajko nga qyteti i Tiranës merr pjesë në konkursin “Fotografo për të drejtat e tua” me një fotografi të titulluar “Fabrikat e Papunësisë”.

Përshkrimi i fotografisë:

Larg rrezatimit të qendrës së Tiranës gjenden fabrikat-rënojë që duket sikur krijojnë një qytet-fantazmë brenda kryeqytetit. Zbrazëtia, deformimi, neglizhenca ndaj tyre përkon me fatin e mijëra punëtorëve që pas mbylljes së tyre vuajnë nga papunësia, pamundësia e ushtrimit të profesionit të tyre dhe njësoj si ish-ndërrmarrjet  vuajnë mbi të gjitha nga harresa.

IMG_1094 (1)

Emër: Oriada
Mbiemër:
Dajko
Qyteti:
Tiranë
Titulli:
Fabrikat e papunësisë

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest