Tirana pa filtër– Konkursi “Fotografo për të drejtat e tua”

ftrgs

Gresilda Bajrami nga qyteti i Tiranës merr pjesë në konkursin “Fotografo për të drejtat e tua”, me një foto-reportazh të titulluar “Tirana pa filtër”  i cili flet për ndotjen në qytetin e Tiranës.

Përshkrimi i foto – reportazhit:

Mund të shohim qendren e Tiranës dhe do të duket si perlë , por mjafton të lëvizës vetëm pak më larg për të parë Tiranën pa filtër. Do të shohësh se si njerëzit abuzojnë me mjedisin. Nëse vazhdojmë kështu , nëse hedhim mbeturina pa kriter duket se e ardhmja nuk do të jetë e gjelbër , por gri dhe nuk i dihet nëse do të ketë breza të shëndetshëm pas disa vitesh. Ndërgjegjësohu sepse ne kemi nevojë për naturën dhe jo ajo për ne!

Emër: Gresilda
Mbiemër: Bajrami
Qyteti: Tirane
Titulli:Tirana pa filter

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest