Dorëhiqen të gjithë mjekët e Urgjencës së QSUT

mjeket-QSUT

Mjekët e Urgjencës në QSUT kanë dhënë kolektivisht dorëheqjen nga detyra. Tetë mjekët kanë firmosur një kërkesë drejtuar Presidentit Meta, Kryeministrit Rama dhe ministres së shëndetësisë Manastirliu.

Aty shpjegohen arsyet që kanë çuar në këtë veprim, mes të cilave mos zbatimi i kushteve të punës, mbingarkesa me të sëmurë e cila vjen nga keq funksionimi i shërbimeve të tjera dhe mungesa e ambienteve.

Kërkesa e plotë mjekëve:  

maaaaaaaaaaaaemo

Gazeta Shqiptare raporton se mjekët e kishin paralajmëruar aktin rreth një muaj më parë, ashtu si e parashikon Kodi i Punës.

/l.k./

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest