Konkursi i fotografisë “Historia Ime” – Varfëria dhe kujdesi ndaj kafshëve në Korçë

IMG_20150907_142409

Ina Myrtollari merr pjesë në konkursin e fotografisë “Historia Ime” me dy punime fotografike  nga qyteti i Korçës.

Emër: Ina
Mbiemër: Myrtollari
Qyteti: Korçë

Titulli: ”Pritja”

Përshkrimi i fotografisë:

Në një nga rrugët më të populluara të Korçës, ky person po priste kalimtarët e rastit t’i jepnin lëmoshë, bukën e tij të përditshme.

IMG_20150907_142409

Titulli:”Nën ndërtim”

Përshkrimi i fotografisë:

Në një Shqipëri që është gjatë gjithë kohës nën ndërtim, askush nuk ka as kohë dhe as vullnet për t’i dalë në mbrojtje kafshëve.

IMG_20150820_152546

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest