“Realiteti mesjetar në Lushnje” – Konkursi i fotografisë “Historia Ime”

Historia ime 1

Varfëria është një nga tematikat më të prekuara në këtë edicion të Konkursit të Fotografisë. Këtë herë jemi në qytetin e Lushnjes, Ina Dule merr pjesë me fotografinë që e ka titulluar “Një ditë më shumë”.

Emër: Ina
Mbiemër: Dule
Qyteti: Lushnje
Titulli: Një ditë më shumë…

Përshkrim i fotografisë: 

Realiteti mesjetar na kushtëzon në mënyrat që zgjedhim për mbijetesë. Por skamja është barrë që nuk përballohet vetëm. Disa njerëz flasin dhe me fjalë vrasin. Frymorë të tjerë nuk dinë të mbajnë ligjërata por janë shokë për kokë. Në kërkim të grimcave të jetës, lutemi për të shtyrë një ditë më shumë…

Historia ime 1

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest