Sjellja ndaj kafshëve dhe ndotja në liqenin e Shkodrës – Konkursi i fotografisë “Historia Ime”

23 Shtator 2017 QSM (18)

Ina Toska nga qyteti i Fierit merr pjesë në konkursin e fotografisë “Historia Ime” me tre punime fotografike me vendndodhje të ndryshme që denoncojnë sjelljen ndaj kafshëve dhe ndotjen e liqenit të Shkodrës.

Emër: Ina
Mbiemër: Toska
Qyteti: Fier

Përshkrimi i Fotografisë:

Fotografia me qenin tregon sesi trajtohen kafshët në qytetin tim, Fier. Për mendimin tim, mënyra si i mbajnë të lidhur dhe i trajtojne nuk është e drejtë. Kafshët meritojnë kujdesje dhe dashuri.

23 Shtator 2017 QSM (18)

 

Kjo fotografi pasqyron notjen në liqenin e Shkodrës

ALBUM TURISTIK 16 deri 23 Korrik 2016 (328) 1

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest