Foto: “Varfëria në Bulqizë” – Konkursi i fotografisë “Historia Ime”

DSC_1489

Isa Myzyraj nga qyteti i Durrësit merr pjesë në konkursin e fotografisë “Historia Ime” me një fotografi që denoncon vafrërine dhe jetën e vështirë të grave në qytetin e Bulqizës.

 

Emër: Isa Myzyraj
Qyteti: Durrës
Titull: Varfëria në Bulqizë
Vendndodhja e fotografisë: Bulqizë

Përshkrimi i Fotografisë:

Kjo foto është realizuar me datën 18 nëntor 2017 në qytetin e Bulqizës. Nexhmia është 55 vjeҫ, e veshur me të zeza sepse i biri i ka vdekur para pak kohësh , ajo detyrohet nga kushtet ekonomike që të mbledh krom ҫdo ditë. Në supe mban një thes me krom, dhe në dorë një kovë me krom  të cilat kushtojnë rreth 170 lekë të vjetra.

DSC_1489

Konkursi i Fotografisë “Historia Ime” do të qendrojë i hapur deri më datë 30 nëntor 2017Kliko këtu për të mësuar si mund të marrësh pjesë!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest