Konkursi i fotografisë “Historia Ime”: “Kafshët kanë keqardhje për njerëzit”

FB_IMG_1510912044640

Ervin Xhakolli nga qyteti i Gjirokastrës merr pjesë në konkursin e fotografisë “Historia Ime” me një fotografi që denoncon varfërinë dhe mjerimin.

Vendndodhja: Gjirokastër
Titulli i fotografisë: “Kafshët kanë keqardhje për njerëzit”
Përshkrimi i fotografisë:
“Një njeri që ushqehet në kazanin e mbeturinave dhe qentë e rrethojnë duke e parë” .

FB_IMG_1510912044640

/l.k./

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest