Lista e plotë me kuotat e lira të mbetura në Universitetet publike dhe ato private

universiteti-c1200x600

Pas mbarimit të fazës së parë të regjistrimeve publikohet lista e plotë me kuotat e lira në universitetet publike.

Vetëm në Universitetin e Tiranës janë më shumë se 1 000 kuota të lira në programe të ndryshme studimi. Edhe në universitetet e tjera gjendet një numër i madh kuotash që janë ende të lira.
Kliko këtu për të parë listën e plotë të kuotave në 38 universitetet private dhe publike

Si do të funksionojë faza e dytë e aplikimeve:

Afati do të jetë 1 – 14 tetor. Ashtu si në raundin e parë do të përbëhet nga 7 faza 2 ditore. Ministria e Arsimit ka përcaktuar datat 15 – 22 shtator që kandidatët të listojnë 10 preferencat e tyre në universitetet publike ose private. Zbardhja e rezultateve do të publikohet në portalin për studentët “U – Albania”.

Lista me kuotat e lira në Universitetin e Tiranës: 

kuotat e lira

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest