Lushnje, policia hedh dhe sekuestron mallrat e tregtarëve ambulant

Untitled

Policia Bashkiake e Lushnjes hedh dhe sekuestron mallrat e tregtarëve ambulantë.

Në këtë video të publikuar nga Nisma Thurje, duket një grua e moshuar e cila përpiqet të mbledhë një arkë me domate që i janë shpërndarë në tokë pas aksionit të policëve bashkiakë të Lushnjes.

Ky është vetëm një nga dhjetëra rastet e denoncuara në media nga qytetarët, ku del në terrori që ushtrohet ndaj shitësve ambulantë.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest