“Gjahtari dhe preja”- Konkursi i fotografisë “Historia Ime”

lll (1)

Selin Dogjani nga qytet i Tiranës merr pjesë në konkursin e fotografisë “Historia Ime” me foton e titulluar “Gjahtari dhe preja”.
Përshkrimi i fotografisë:
Subjekti në këtë foto qëndron tek e drejta e femrave. Fotoja është realizuar me dritëhijen e dy njerëzve,ku kemi një femër e cila shfaqet tepër e dobët krahasuar me forcën apo prezencën e një mashkulli. Ky mashkull i cili ngjason me pamjen e një luani, gjithmonë kryelartë dhe i vetëdijshëm për fuqinë e tij, e ndërkohë femra gjithmonë e brishtë…

Emër: Selina
Mbiemër: Dogjani
Qyteti: Tiranë
Titulli: “Gjahtari dhe preja”

lll (1)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest