Tirana tjetër – Konkursi i fotografisë “Historia Ime”

10

Adi Korca nga qyteti i Tiranë merr pjesë në konkursin e fotografisë “Historia Ime” me një fotoreportazh të titulluar “Tirana tjetër”.

Përshkrim i fotografisë :

Jemi në zonën e Shkozës, ku kalon lumi i Lanës. Edhe pse është një zonë që është lënë jashtë projektorëve dhe vëmendjes së pushtetarëve dhe medias, mos harroni se edhe aty jetojnë njerëz…edhe aty jetojnë shqiptarë të cilët rrisin fëmijët e tyre!

Emër: Adi
Mbiemër: Korca
Qyteti: Tiranë
Titulli: Tirana tjetër

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest