Konkursi i fotografisë “Historia Ime” – “Kush jam unë?”

DSC_0288 (1)

​Armida Çuni nga qyteti i Tiranës merr pjesë në konkursin e fotografisë “Historia Ime”me foton e titulluar “Kush jam unë?”.

“Me këtë punim dua të denoncoj sidomos mosbarazinë midis femrave dhe meshkujve që është akoma e dukshme në shoqërinë shqiptare”, tha Armida Çuni për Historia Ime.

Kush jam unë ?
Nuk jam mashkull, por as femër nuk jam…unë 
jetoj
dua 
qesh 
këndoj 
fluturoj 
mërzitem 
qaj 
trembem
rrëzohem
ngrihem 
dorëzohem
nuk dorëzohem
kam një ëndërr…
unë jam një qenie njerëzore !
DSC_0288 (1)
Emri: ​Armida
Mbiemri: Çuni
Qyteti: Tiranë
Tituli: “Kush jam unë?”
Konkursi i Fotografisë “Historia Ime” do të qendrojë i hapur deri më datë 20 gusht 2017. Kliko këtu për të mësuar si mund të marrësh pjesë!
/l.k./
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest