Konkursi i fotografisë “Historia Ime” – “Mjerimi”

bfd

Megi Beqo nga qyteti i Tiranës merr pjesë në konkursin e fotografisë “Historia Ime” me një foto – reportazh të titulluar “Mjerimi”.

Ajo ka vendosur ta shoqërojë punimin e saj me vargjet e para të veprës Poema e Mjerimit të autorit Millosh Gjergj Nikolla (Migjeni).

“Kafshatë që s’kapërdihet, asht, or vlla, mjerimi,

kafshatë që të mbetë në fyt edhe të ze trishtimi

Kur shef ftyra të zbeta edhe sy të jeshilta

që të shikojnë si hije dhe shtrijnë duert e mpita

edhe ashtu të shtrime mbrapa teje mbesin

të tanë jetën e vet derisa të vdesin.”

Konkursi i Fotografisë “Historia Ime” do të qendrojë i hapur deri më datë 20 gusht 2017. Kliko këtu për të mësuar si mund të marrësh pjesë!

Emër: Megi
Mbiemër: Beqo
Qyteti: Tirane
Titulli: Mjerimi

/l.k./

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest