Konkursi i Fotografisë “Historia Ime” – Karrigia që e mori lumi

20731227_1448622138559215_1072718789_n

Ina Toska merr pjesë në konkursin e fotografisë “Historia Ime” me një foto të titulluar “Karrigia që e mori lumi”.

Ina Toska shkruan se e sheh fotografinë në dy aspekte: Nga njëra anë shihet si – Ndotja e mjedisit, njerëz që prishin dhe nuk respektojnë natyrën. Ndërsa një këndvështrim tjetër lidhet me situatën ekonomike – Biznesin e ka marrë lumi dhe e hodhi në det.

Emri: Ina
Mbiemri: Toska
Qyteti: Fier

Konkursi i Fotografisë “Historia Ime” do të qendrojë i hapur deri më datë 20 gusht 2017. Kliko këtu për të mësuar si mund të marrësh pjesë!

20731227_1448622138559215_1072718789_n

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest