Konkursi i Fotografisë – “Diskriminimi i mjediseve urbane dhe hapësirave publike”

20170719_200608 (1)

Gerald Dogani nga qyteti i Fierit merr pjesë në konkursin e fotografisë “Historia Ime” me fotografinë e titulluar “Diskriminim në mjediset urbane dhe hapësirat publike”.

“Ndërkohë që shumë turistë shijojnë pushimet e tyre, institucionet përkatëse të mjedisit thjeshtë shtiren të verbër duke detyruar popullin të marrë iniciativën për të bërë diçka!“, tha ai për Historia Ime.

Emri : Gerald

Mbiemri : Dogani

Qyteti : Fier

Titulli: Diskriminimi i mjediseve urbane dhe hapësirave publike

?????????????

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest