Matura shtetërore, publikohen rezultatet e provimit të parë

matura_2013_rezultatet

Janë publikuar sot rezultatet e provimit të gjuhës së huaj të maturës 2017, i zhvilluar më 5 qershor. Maturantët në të gjithë Shqipërinë mund të kontrollojnë notën duke klikuar në linkun më poshtë.

Kliko këtu për të kontrolluar notën

Në tabelën e rezultateve gjenden ID e Maturës, Nota e Shkallëzuar, Nota dhe Lënda për të cilën maturantët kanë dhënë provimin.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest