Fier, komuniteti Rom protestë përpara Bashkisë

2

Familje të komunitetit Rom me banim në fshatrat Drizë, Balteze dhe Levan kanë protestuar sot në bashkinë e Fierit. Ata kërkuan që bashkia të mundësojë furnizimin me ujë të zonave ku ata banojnë.

Banorët e Levanit kërkuan marrjen e dëmshpërblimeve nga përmbytjet që ndodhën dy vitme më parë kur lumi Vjosë doli nga shtrati.

Eduard Koci, një nga organizatorët e protestës the për “Alb.365” se protestuesit zhvilluan një takimi me administratorin Florian Mucaj, i cili u premtoi zgjidhje të problemit.

/Foto: “Alb.365″

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest