Video/ Polici ushtron dhunë ndaj gazetares dhe operatorit

mjh

Emisioni Investigativ “Stop” ka publikuar dje këtë video ku tregohet dhuna e ushtruar ndaj gazetares dhe operatorit nga polici që ruan Institutin e Fizikës Bërthamore.

Nga pamjet e publikuara vihet re se dera e këtij Instituti, që klasifikohet si Institucion i sigurisë së veçantë, ka qenë e hapur. Gazetarja dhe operatori kanë hyrë në oborr ku janë konfliktuar me punonjësin e policisë, që sipas dëshmisë së gazetares ka qenë nën efektin e alkoolit.

Dialogu mes gazetares së stop dhe punonjësit të policisë:

Gazetarja – Mund të ma thuash pak me ton më normal?

Polici – Dil atje përjashta! Zbato urdhrin tim! A do të dalësh përjashta, me të mirë apo …?

Gazetarja – Më fal, kush jeni? Me kë po komunikoj?

Video: Polici ushtron dhunë ndaj gazetares dhe operatorit:

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest