TiranaGayPride, përqafime në Bulevard për të festuar jetën dhe dashurinë

DSC_0157

Pjesëmarrësit në pedalimin kundër homofobisë përcollën sot një mesazh të fortë dashurie. Ata ndaluan në mes të bulevardit “Dëshmorët e Kombit” në momentit kur Xheni Karaj, aktiviste për të drejtat LGBT tha:“I ftoj të gjithë pjesëmarrësit tu japin një përqafim personave të tyre të dashur”.

Shikoni  më poshtë foto nga ky moment:

“Është kaq e thjeshtë, vetëm këtë po kërkojmë”, tha Karaj në fund të fjalës së saj.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest