Video/ Lajmet e javës për të drejtat e njeriut

video jingle

 

  • Aktivistët e Organizatës Politike përkujtuan punëtorët e vrarë në detyrë
  • Minatorët e Bulqizës protestuan në ditën e punëtorëve
  • “Vjosa fiton betejën e parë me qeverinë”
  • Aktivistët e komunitetit Rom dhe Egjiptian i kërkuan parlamentit të votojë ligjin “Për Strehimin Social”

/l.k./

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest