Infermieri tregon kushtet e vërteta të urgjencës

Foto: mjetet që ka në dispozicion ambulancaFoto: mjetet që ka në dispozicion ambulanca

Emisioni “Stop” ka publikuar dje kushtet e vërteta të ambulancave dhe poliklinikës Nr. 9 të denoncuara nga infermieri Frrok Bardhi. Ai tregon mjerimin e pashoq të këtij shërbimi, si një përgjigje ndaj arritjeve të pretenduara nga ministri Beqaj në shëndetësi.

 Video: Infermieri Frrok Bardhi tregon gjendjen e ambulancës

Më infermier denoncon gjendjen e poliklinikës Nr. 9 në Tiranë. Ai tregon se dhoma e modifikuar për shërbimin e Urgjencës Mjekësore, më parë funksiononte si tualet dhe tani ndahet nga një mur i hollë kartoni me tualetin.

Foto: Kushtet në urgjencën mjekësore te polikilinikës 9

/l.k./

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest