Nuk morrën dëmshpërblimin e premtuar, banorët e Zharrëzës i rikthehen grevës

greve-zharrez

Banorët e fshatit zharrëz i janë rikthyer grevës së urisë. Ata akuzojnë kompaninë “Bankers Petroleum” se iu ka dëmtuar shtëpitë dhe shkollat me tronditjet e shkaktuara për nxjerrjen e naftës.

Edhe pse iu premtua se brenda datës 31 Janar 2017 ata do të merrnin një raport për dëmin dhe sasinë e dëmshpërblimit, nga komisioni i drejtuar nga zëvendëskryeministri Niko Peleshi, asgjë nuk ka ndodhur.

Askush nuk u ka shkuar në shtëpi dhe askush nuk i ka informuar më se çfarë do të bëhet me ta, ndërkohë që jetojnë në shtëpi të cilat rrezikohet të shemben.

Banorët e Zharrëzës i rikthehen grevës/ Video “Nisma Thurje”

/l.k./

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest