Çiftet LGBT pozojnë për të na kujtuar se festat i përkasin të gjitha llojeve të dashurisë (Foto)

festat2

Në një seri fotosh të realizuara me frymën e festave të fundvitit, çiftet LGBT në Shqipëri tregojnë për publikun se festat lidhen me të gjitha format e dashurisë.

Autor: Ivana Dervishi

Festat e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri në Shqipëri bëjnë bashkë rreth tryezave të kremtimeve familjet tradicionale, por në të njëjtin realitet, në forma më të padukshme nga syri i shoqërisë, ngrohtësia dhe atmosfera e festave gëzojnë edhe ato që janë etiketuar si forma jotradicionale të dashurisë: çiftet e gjinisë së njëjtë.

Në një seri fotosh të shkrepura gjatë muajit dhjetor në Tiranë, fotoreporterja Ivana Dervishi sjell këto imazhe të dashurisë, festës dhe atmosferës së ngrohtë të fundvitit te çiftet LGBT në Shqipëri.

/A.A.

/https://www.reporter.al/ciftet-lgbt-pozojne-per-te-na-kujtuar-se-festat-i-perkasin-te-gjitha-llojeve-te-dashurise-foto/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest