Ligji i ri në Rusi, lejon gratë të vrasin përdhunuesit e tyre për vetëmbrojtje

5777a3c8-7450-41ac-a417-38210a0a0a6c-ruskinje-pobijedile-a-sto-je-sa-silovanim-hrvaticama-article-690x480

Po zonja, e dëgjuat mirë – të gjitha gratë në Rusi, që tani e tutje, mund të vrasin përdhunuesit e tyre për vetëmbrojtje! Kjo do të thotë se asnjë grua nuk do të jetë përgjegjëse për reagimin e saj, sepse ishte për vetëmbrojtje!

Disa javë më parë, Putin ka bërë të ditur luftën kundër përdhunuesve dhe pedofilëve, dhe tha se këta kriminelë po bëjnë akte të cilat turpërojnë drejtësinë ruse. Kjo është arsyeja kryesore pse ai sugjeroi këtë legjislacion, dhe disa javë më vonë – ai u miratua!

Legjislacioni i ri ka befasuar shumë njerëz në të gjithë Rusinë, veçanërisht gratë! Ato e kanë mbështetur këtë legjislacion, veçanërisht për shkak se përdhunimi është bërë “diçka”e përditshme në Rusi. Çfarë mendoni në lidhje me këtë ligj zonja?/A.A.

/naturalhealingmagazine.net

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest