Thirrje për internship, Civil Rights Defenders

021300106540

Thirrje për Internship

Pozicioni: Praktikant/e (Intern)

Vendndodhja: Tiranë

Kohëzgjatja: 3 – 6 muaj

Nisja e internshipit: java e dytë e Nëntorit

Civil Rights Defenders, një OJF suedeze me zyrë në Shqipëri, është në kërkim të një praktikanti/e në zyrë për të filluar sa më shpejt të jetë e mundur. I hapur për ata që duan të angazhohen në përparimin e të drejtave të njeriut në Shqipëri.

Detyrat:

* Të monitorojë lajmet dhe të kryejë kërkim në lidhje me gjendjen e të drejtave të njeriut në Shqipëri.

* Të raportojë mbi organizatat e të drejtave të njeriut apo çështje të të drejtave të njeriut.

* Të shkruajë raporte të përmbledhura dhe të hartojë raporte mbi çështjet e të drejtave të njeriut.

* Të ndihmojë në planifikim dhe të organizojë veprimtari dhe evente.

Aftësitë dhe përvoja e nevojshme

* Të jetë e/i interesuar në çështjet e të drejtave të njeriut

* Të ketë përfunduar të paktën arsimin e mesëm

* Aftësi dhe përvojë në kërkim

* Aftësi për të punuar si pjesë e një ekipi

* Niveli mirë i gjuhës angleze

* Aftësi për të punuar me nismën e vet dhe të përmbushur afatet

* Përvoja e punës në një organizatë për të drejtat e njeriut apo në fushata në çështje të të drejtave të njeriut përbën avantazh

Çfarë ofrojmë ne?

* Një përvojë internshipi me një organizatë ndërkombëtare me reputacion të lartë nga 3 deri në 6 muaj

* Mundësia për të mësuar mbi të drejtat e njeriut dhe organizuar evente

* Pjesëmarrje në konferenca dhe evente në Shqipëridhe sipas rastit në Ballkanin Perëndimor

* Një mjedis miqësor pune

* Mbulim të shpenzimeve e transportit urban në Tiranë

Si të aplikoni?

Dërgoni CV dhe një letër motivimi (të dyja në anglisht) para datës 23 Tetor 2016 në adresën:

kristiana.filip@civilrightsdefenders.org

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest