Konkursi i Fotografisë “Historia Ime”

13914073_10201884750798623_9222552569319981736_o-1

Xhemali Moku merr pjesë në Konkursin e Fotografisë “Historia Ime” me punimin që ka vendosur ta titullojë #VagabondDay. Fotografia tregon dy të pastrehë që cilët pushojnë në një nga parqet e Tiranës.

“Më bëri shumë përshtypje se rreth e rrotull kishte njerëz që i shihnin me moskokëçarje dhe neveri”, thotë ai për HI.

Konkursi i Fotografisë “Historia Ime” do të qëndrojë i hapur deri në dhjetor të këij viti. Për të qenë pjesë e tij lexoni më shumë këtu.

Emri: Xhemali
Mbiemri: Moku
Qyteti: Tiranë
Titulli i fotografisë: #VagabondDay

 

13914073_10201884750798623_9222552569319981736_o-1

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest