Nesër, Tirana Gay (P)Ride 5 – Nisja para Pallatit të Kongreseve, ora 11.00

PRIDE-OFFICIAL

Aleanca LGBT dhe ProLGBT me mbështetjen e Ecovolis, ju ftojnë në eventin më të madh të vitit kundër homofobisë dhe transfobisë. Të shtunën, ora 11.00 para Pallatit të Kongreseve, Tiranë.

Këtë vit ju ftojmë të pedalojmë për të kërkuar të drejta të barabarta, të drejtën për njohjen e familjeve LGBTI, të drejtën e komunitetit transgjinor për njohjen gjinore, të drejtën për të patur akses të barabartë dhe trajtim dinjitoz në shëndetësi, arsim dhe në cdo fushë të jetës. Së bashku jemi më të fortë!#Kurajo

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest
  • Shqiptar

    Pedet jane kanceri i shoqerise. Duhet me iu vene kufirin te thana se pastaj te hyne ne shtepi.
    Jane si fabula e rrushit me gramin. Grami iu lut rrushit ti bente pak vend . Si futi kembet filloi te perhapej e perhapej sa nuk la pellembe pa zene. Rrushi i shqetesuar i thote : O rrush cfare ben se me zure frymen. Bej pak me tutje!
    Grami ia kthen : A e di c’ke! Pse nuk iken vete!?