Studentët protestojnë kundër zgjedhjeve në universitet, ironizojnë duke zhvilluar zgjedhje vetë

IMG_20160420_114903

“Duam zgjidhje, jo zgjedhje” quhet protesta e zhvilluar sot nga Lëvizja “Për Universitetin”. Gjatë protestës u bënë thirrje për bojkot të zgjedhjeve që po zhvillohen sot në universitete.

Studentët kundërshtuan uljen e ndikimit të votës studentore nga 20 në 10%, parregullsitë në procesin zgjedhor dhe lidhjet e kandidatëve për postet universitare me politikën.

Gjatë protestës, aktivistët zhvilluan në mënyrë ironike një proces votimi.

/l.k./

“Votimi” i studentëve gjatë protestës/ Video: Historia Ime

 

FOTOGALERI NGA PROTESTA

This slideshow requires JavaScript.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest