Foto/ Festa e Ditës së Verës në Tiranë

10660837_10204754604065445_499131100_n

Dita e Verës po pritet në Tiranë me muzikë, lojëra argëtuese për fëmijë dhe panaire produktesh shqiptare.

Kjo ditë feste ka aktivitete për të gjitha moshat. Për të rinjtë janë organizuar koncerte me këngëtarë dhe Dj të njohur, ndërsa për fëmijët performon Cirku i Tiranës dhe Teatri i Kukullave.

Një tjetër koncert ku do të marrë pjesë Orkestra e Ansamblit Popullor, Trupa e Valleve dhe Grupi Folklorik i Kasharit do të mbahet në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit.

/l.k./

Fotogaleri: Dita eVerës në Tiranë / Foto: Historia Ime

Dita e Verës në Tiranë,Bulevardi "Dëshmorët e Kombit" i kthyer në pedonale
Dita e Verës në Tiranë,Bulevardi “Dëshmorët e Kombit” i kthyer në pedonale
Dita e Verës në Tiranë Bike Fest – Pump Track BMX & MTB Show – Akrobaci nga profesioniste me bicikleta, gara për fëmijë dhe të rritur përballë Pallatit të Kongreseve.
Dita e Verës në Tiranë Bike Fest – Pump Track BMX & MTB Show – Akrobaci nga profesioniste me bicikleta, gara për fëmijë dhe të rritur përballë Pallatit të Kongreseve.
Dita e Verës në Tiranë, Panairi Ushqimor “Markata e Gjelbër” me produkte artizanale, bujqësore dhe agrobiznesi nga rrethinat e Tiranës
Dita e Verës në Tiranë, Panairi Ushqimor “Markata e Gjelbër” me produkte artizanale, bujqësore dhe agrobiznesi nga rrethinat e Tiranës
Dita e Verës në Tiranë, Panairi Ushqimor “Markata e Gjelbër” me produkte artizanale, bujqësore dhe agrobiznesi nga rrethinat e Tiranës
Dita e Verës në Tiranë, Panairi Ushqimor “Markata e Gjelbër” me produkte artizanale, bujqësore dhe agrobiznesi nga rrethinat e Tiranës

12527857_10204754602985418_1369766710_n

Dita e Verës në Tiranë, Panairi Ushqimor “Markata e Gjelbër” me produkte artizanale, bujqësore dhe agrobiznesi nga rrethinat e Tiranës
Dita e Verës në Tiranë, Panairi Ushqimor “Markata e Gjelbër” me produkte artizanale, bujqësore dhe agrobiznesi nga rrethinat e Tiranës

12527843_10204754602665410_1601259309_n

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest