FOTO TË VJETRA TË ‘MBRETËRESHAVE DRAG’ PARA SE TË ISHTE E SIGURTË TË DILJE HAPUR

drag5sdfsdfsdfsdfsdf

Këtu është një koleksion historik i “mbretëreshave drag” që daton në vitet 1800 dhe në vazhdim. Arsyeja pse po përdor “mbretëreshat drag” në thonjëza është për shkak se unë nuk jam plotësisht i sigurtë nëse këta njerëz ishin transgjinorë, transvestitë, që visheshin si gra për qëllime teatrore apo thjesht për qejf. Informacioni është shumë i kufizuar për çdo foto. Sido që të jetë, ato janë të gjitha të mrekullueshme dhe duken mjaft të kënaqura me veten e tyre përpara aparatit gjatë një kohe kur shoqëria i dënonte shprehje të tilla të vetvetes./A.A.

/dangerousminds.net

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest