PODCAST/ A kanë frikë shqiptarët nga terrorizmi?

20151121_170209_21111508-3_mGeSpV5

Sulmet terroriste të 13 nëntorit në Paris ishin goditja e dytë që i erdhi Evropës nga grupet radikale të terrorizmit në më pak se një vit, pas sulmeve të revistës satirike Charlie Hebdo. Në këto atentate jo vetëm mbetën të vrarë mbi 120 persona, por pati edhe një destabilizim të paqjes në rajon.

Padiskutim që edhe Shqipëria “vuajti” ditët e saj të frikës, fill pas këtyre sulmeve. U publikuan lajme që i konsideronin Tiranën dhe Moskën si dy shenjestrat e rradhës të sulmeve nga ISIS si dhe shtimi i masave të sigurisë në rrugë nga forcat policore, duket se shtuan panikun tek njerëzit.

Por se si e ka përjetuar publiku gjithë këtë situatë dhe a ndihet vërtet i kërcënuar në Shqipëri, ju ftojmë ta dëgjoni më poshtë.


/l.k/

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest