Uniformat e Ndërmarrjes së Gjelbërimit që tregojnë analfabetizëm!

12185053_10153722528746926_6327488087353206124_o

Ndërmarrja e Gjelbërimit Tiranë duket se ka rënë në dërrasë të kalbur siç thotë edhe një shprehje popullore…

Firma që ka fituar tenderin e stampimit të shkrimit në veshjet e institucioneve publike, ndoshta ka nevojë për një kurs drejtshkrimi të gjuhës shqipe për punonjësit e saj.

Siç shihet në uniformat e tyre, fjalët janë të shkruara gabim.

Ata kanë shkruajtur “gjeblërim” në vend të “gjelbërim” si dhe “Tiran” pa një “ë” në fund. Fotografia është marrë nga faqja zyrtare në Facebook e kryetarit të Bashkisë Erion Veliaj. /l.k./

/balkanweb

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest