Miley Cyrus: Ndjehem si një djalë i bllokuar në trupin e një vajze.

Miley_Cyrus-1200x700_c

Këngëtarja 22-vjeçare hapet  në lidhje me identitetin e saj gjinor në numrin e shtatorit të revistës Marie Claire, e cila del nëpër tezga më 18 gusht.

“Unë ndihem si një djalë 15-vjeçar i bllokuar në trupin e një vajze 22-vjeçare,” tha ajo për imazhin e trupit të saj.

Cyrus aktualisht takohet me modelen e Victoria ‘s Secret, Stella Maxwell dhe nisi një bamirësi për të rinjtë e pastrehë LGBT në maj të këtij viti.

E pyetur se pse krijoi Fondacionin Happy Hippie, ajo u përgjigj: “Shumë prej nesh kanë lindur me probleme, e keni parasysh? ‘

“Kohët e fundit, kam folur shumë për fluiditetin dhe neutralitetin tim gjinor. Dhe disa njerëzve nuk u pëlqen kjo gjë. Ata duan të më gjykojnë, “vazhdoi ajo.

“Njerëzit kanë nevojë për modele më konvencionale, besoj. Por mua thjesht nuk nuk më intereson të jem ai person. “/A.A.

/www.gaystarnews.com

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest