Konkursi i Fotografisë “Historia Ime”

DSC00383

Këtë herë në Konkursin e Fotografisë janë bashkangjitur foto të ardhura nga Shkodra. Irena Bakalli ka sjellë fotografitë
“Nadja e mirë Shkodër”; “Forcë jete” dhe “Rreze drite”.

Për të marrë pjesë në konkurs, dërgojini fotot në adresën e emailit historiaime.com@gmail.com në formën e mëposhtme:
Emër:
Mbiemër:
Qyteti:
Titulli i fotos:

Për tu informuar më shumë rreth konkursit, ju ftojmë të lexoni këtu.

 

Emër:         IRENA
Mbiemër: BAKALLI
Qyteti:       SHKODËR
Titulli i fotos:  Nadja e mire Shkodër

DSC00383

 

Titulli i fotos:  Forcë jete

10689456_10203986643739275_1898901965922772008_n

11156405_10203986643379266_139637278360809542_n

 
Titulli i fotos:  Rreze  drite

2015-06-23 12.23.04

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest