A është ky spoti më i gjetur i fushatës apo i panevojshëm? (VIDEO)

BASHA-GJUME

Edhe PD dhe PS po transmetojnë spote të shumta gjatë kësaj fushate duke refuzuar të bëjnë publike kostot e tyre si dhe donacionet dhe financimet e ndryshme. Këtë gjë e ka bërë vetëm kandidati i pavarur Gjergj Bojaxhi.

Por sot PS nisi transmetimin e një spoti ndryshe ku duket një aktor që luan rolin e Lulzim Bashës teksa fle në zyrën e vet.

A është ky një spot i gjetur?

Sigurisht është i vecantë por nga ana tjetër partia më e madhe kishte premtuar një fushatë nga e cila do të evitonte publicitetin dhe spotet negative

.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest