FOTO/ Dita e Verës në Tiranë.

Dita-e-Veres-ne-Tirane-Copy
Festa e Ditës së Verës solli një sërë aktivitetesh si panaire, ndeshje sportive, lojëra për fëmijët, koncerte dhe muzike.Festa u shtri në sheshet kryesore të qytetit në të cilat u bllokua trafiku i makinave.

17-600x400 (1)  31-600x400 41-600x400 52-600x400 61-600x400 73-600x400 81-600x400 91-600x400 121-600x400 IMG_6465-600x400 IMG_6517-600x400 IMG_6918-600x400 10-600x400 12-600x400 13-600x400 14-600x400 15-600x400 16-600x400

Fotot:Ivana Dervish- BIRN

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest