“Ata duan të zhdukin yjet! Ne do t’i rindezim ato”

Muslimane Charlie

Besimtarë muslimanë luten në Xhaminë e Madhe të Saint-Etienne në Francë pranë shenjës “Unë Jam Charlie” dhe fjalisë tjetër: “Ata duan të zhdukin yjet! Ne do t’i rindezim ato”, dy ditë pas sulmit në revistën satirike franceze Charlie Hebdo. Foto nga Jean-Philippe Ksiazek / AFP – Getty Images

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest