Historia Ime shpall fituesit e konkursit të fotografisë

PA-KOMENT

Historia Ime shpall fituesit e konkursit të fotografisë për vitin 2014. Dy fituesit janë Edi Piqoni dhe Eugert Aliaj me foto nga jeta e komunitetit Rom dhe foto tjetër me pamjet e çuditshme të bregdetit shqiptar dhe rrënojave të ndërtesave të prishura nga INUK gjatë sezonit turistik.

Historia Ime ju uron gëzuar Vitin e Ri.

Vlore Rrenoja

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest