Ekspozita LGBT në Tetovë

tetov3

Dje në Tetovë u mbajt eventi i parë publik LGBT i organizuar nga LGBT Junajted Tetovë.

Në event morën pjesë mbi 50 persona nga të cilët 20 ishin pjesëtarë të vetë komunitetit LGBT.
Në ekspozitë u ekspozuan fotografi nga aktivizmi i organizatës LGBT Junajted si dhe fotografi të vetë komunitetit LGBT.
Ky event mblodhi në një vend aktivistë,përfaqësues të ambasadave,përkrahës të kauzës LGBT dhe persona LGBT nga Tetova,Gostivari,Struga,Shkupi dhe Kumanova.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest