FOTO NGA PEDALIMI: WE MADE IT! (VIJON)

AAAPedalimi43

FOTO MERSINA XHEMAJLI DHE PELLUMB MUKAJ

Aktivistë për të drejtat e LGBT dhe mbështetës të kësaj kauze zhvilluan sot për të tretin vit rradhazi Pedalimin Kundër Homofobisë në bulevardin Dëshmorët e Kombit duke sfiduar një mal me paragjykime, por edhe thirrjet për dhunë që grupe të ndryshme kishin javë që bënin në rrjetet sociale.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest