Te miturit e profesioneve te varferise

Blloku1

(Kliko mbi foto për të dëgjuar podcastin)

“Këto janë profesione të varfërisë në një vend ku shteti nuk kujdeset për qytetarët”. Kështu thotë Brikena Sallo në një podcast për historia-ime.com që trajton fenomenin e të miturve të cilët janë vetëpunësuar në rrugët e Tiranës duke siguruar parkim për makinat. Punojnë ditën e natën në pamundësi për të gjetur një punë më dinjitoze dhe më pak të vështirë. Shumë prej tyre kanë lënë shkollën për të dalë në rrugë. Dëgjojini vetë

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest